355

de recenzii publice pe

Google

Multe nu sunt de spus, suntem totuși o firmă de instalații. Cu toate acestea, câteva cuvinte despre ce înseamnă Venti Instal sunt necesare.

În primul rând, Venti Instal lucrează în regim non stop și se poate interveni de urgență în cazul unei avarii. Instalatorii știu prea bine ce înseamnă să te trezești în mijlocul nopții cu apă prin casă. Venti Instal a investit continuu în utilaje și echipamente moderne ce reduc timpul și costul unei intervenții dar și pagubele unei avarii. Acest lucru se vede în recenziile și recomandările clienților noștri.

Ne mândrim cu rezultatele obținute în numai câțiva ani și acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul, sugestiile și sfaturile clienților noștri. Lucrăm curat și organizat, cu echipamente și soluții profesionale. Experiența a mii de lucrări de-a lungul anilor ne permit să avem la îndemână soluții practice și eficiente pentru remedierea avariilor ori pentru un montaj simplu, eficient și curat.

Aventi asigură servicii de reparații, modificări și montaje pentru instalații sanitare ori termice și desfundări canalizare in toate sectoarele din Bucuresti și în județul Ilfov. Se poate lucra contractual și cu asociații de proprietari, instituții sau autorități publice. În toate cazurile se oferă Garanție pentru manoperă dar și pentru piesele asigurate din stocul propriu.

Acest site este administrat de firma VENTI EXPERT S.R.L., cod unic de înregistrare 41758933, înregistrată la registrul comerțului cu Nr. J40/13679/2019 și sediul social la adresa Aleea Mladinovici Dragos , Nr.1, Parter, Camera 1, Bl.i15, Sc.2, Ap. 57, Sector 4, București, având capital social de 200 lei.