10

Ani de

experiență

Multe nu sunt de spus, suntem totuși o firmă de instalații. Cu toate acestea, câteva cuvinte despre ce înseamnă Venti Instal sunt necesare.

În primul rând, cele 6 echipe de instalatori calificați și cu experiență lucrează în regim non stop și pot interveni de urgență în cazul unei avarii. Știm prea bine ce înseamnă să te trezești în mijlocul nopții cu apă prin casă. Venti Instal a investit continuu în utilaje și echipamente moderne ce reduc timpul și costul unei intervenții dar și pagubele unei avarii. Acest lucru se vede în recenziile și recomandările clienților noștri.

Ne mândrim cu rezultatele obținute în numai câțiva ani și acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul, sugestiile și sfaturile clienților noștri. Lucrăm curat și organizat, adesea în echipe de câte doi instalatori.

Asiguram servicii de reparații, modificări și montaje pentru instalații sanitare ori termice și desfundări canalizare in toate sectoarele din Bucuresti și în județul Ilfov. Lucrăm contractual și cu asociații de proprietari, instituții sau autorități publice. În toate cazurile oferim Garanție pentru manoperă dar și pentru piesele asigurate din stocul propriu.