C

Desfundare

analizare

Nu puteti folosi WC-ul deoarece este infundat? Apa din chiuveta nu se mai scurge?

Noi asiguram servicii de desfundare canalizare rapide, pastrand curatenia imobilului dvs.

  • desfundare WC
  • desfundare sifon pardoseala
  • wc indundat
  • desfundare coloana scurgere
  • desfundare chiuveta bucatarie
  • desfundare lavoar
  • desdundare chiuveta baie

O linie de canalizare este extrem de importantă, deoarece ajută la menținerea mediului urban curat și la funcționarea instalațiilor din casa sau biroul dumneavoastră, transportând apele uzate la cea mai apropiată stație de epurare. Cu conducta principală de canalizare înfundată, canalele de scurgere vor încetini sau se vor opri complet.

Țevile și resturile sparte se pot acumula în sistemul de canalizare și pot provoca înfundarea. Chiar dacă vă spălați în mod regulat canalele de scurgere, blocajele își vor găsi în cele din urmă calea în canalele de scurgere.

Blocajele reprezintă 80% din incidentele de inundații de canalizare, astfel echipa noastră și-a îndreptat întreagă atenția pentru a obține cele mai bune servicii în domeniul desfundărilor de canalizare în București și Ilfov.

Oferim un portofoliu larg de servicii profesionale de curățare a sistemelor de canalizare pentru clienții comerciali, industriali și rezidențiali, inclusiv apeluri de urgență cu program non stop 24/7.

Pentru a rezolva orice problema care poate să apară, folosim cele mai noi și moderne soluții și instrumente pentru a va putea oferi serviciile pe care le meritați într-un timp cât mai scurt.

  • Control video / inspecție video canalizări;

Se introduce o cameră video profesională în interiorul țevilor, transmițând imagini color și detaliate are posibilelor probleme. Pentru a diagnostica o problemă din interiorul canalizărilor  este cea mai sigură metodă. De asemenea constituie și o modalitate de a verifică rezultatele desfundării și curățării țevilor.

  • Desfundarea canalizării cu un jet de presiune;

Depunerea mai multor straturi de deșeuri pe interiorul țevilor duce la infundări repetate. Soluția ideală, care în același timp este ecologică și nepericuloasă pentru integritatea țevilor, este curățarea și evacuarea complete a reziduurilor intările cu ajutorul jetului de apă cu presiune mare (150 de atmosfere).

  • Desfundarea canalizării cu șarpe electric;

Echipamentele noastre sunt specializate, având toate instrumentele necesare accesării țevilor de dimensiuni mici atât din baie cât și din bucătărie. Sunt mașini puternice și eficiente garantând rezultatul dorit fără să pună în pericol integritatea țevilor.

Suntem dedicați să răspundem imediat când ne contactați. Un răspuns rapid reduce daunele, limitează daunele suplimentare și reduce costurile. Suntem chemați în toate zonele capitalei dar și în localitătile din vecinătatea Bucureștiului .

Ansambluri rezidențiale sunt în continuă construcție în timp ce infrastructură este testată din ce în ce mai mult. Aspecte importante ale canalizării nu au fost luate în considerare pentru numărul locuitorilor în continuă creștere care folosește aceeași conducta de scurgere având că rezultat țevi înfundate la subsolul clădirilor, chiuvete problematice și multe alte situații nedorite.