Instalator Sector 4

Principalul avantaj al Venti Instal este timpul foarte redus de intervenție in orice zona a capitalei, inclusiv in sector 4, rezolvand rapid fiecare cerere din partea clientilor nostri. Timpul este esential pentru ei iar Venti respectă acest lucru. Nu numai ca timpul liber disponibil este foarte putin dar stim, din proprie experienta, ca avariile de orice fel la instalatia sanitara ori termica se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare zi ce trece.

Sectorul 4 al Bucurestiului este unul cu cele mai vechi infrastructuri termice si sanitare in spatiile de birouri si de locuit. Din acest motiv, cele mai multe lucrari in cartierele acestui sector sunt pentru remedierea avariilor in fabrici si spatii industriale, birouri din cladiri vechi si spatii de locuit construite inainte de anul 1979.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, soluțiile si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza frecvent si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Venti Instal intervine de urgenta in orice zona a sectorului 4 : Olteniței, Berceni, Giurgiului,  Văcărești, Tineretului.

Contacteaza un instalator chiar acum!

17 Comentarii la Instalator Sector 4

 1. Mi-au recomandat produse de la depozitul lor. De calitate superioara atat produsele,cat si lucrarea facuta de ei! Foarte bine

 2. Preț puțin cam piperat dar au lucrat foarte bine, organizat, metodic și curat. Stau în Berceni și mi s-a fisurat țeava de alimentare cu apa în bucătărie. Sincer, nu știu ce făceam dacă nu veneau repede.

 3. Este foarte greu sa gasesti un instalator sanitar priceput printre cunostinte. De aceea am apelat la aceasta firma. Multam!

 4. Ii recomand pentru ca sunt seriosi si fac treaba. Simplu. Stau in Berceni si in toate cartierele astea ce formeaza berceniul nu gasesti oameni mai meseriasi.

 5. Locuiesc in zona Brancoveanu intr-un apartament cu chirie, intr-un bloc mai vechi. Mereu se strica cate ceva. Ba dusul, ba cate o teava, ba toaleta, ba se infunda o scurgere. Am lucrat cu 2300450234 meseriasi din astia pe instalatii. Alexandru de la Venti a fost primul care si-a cerut scuze ca a intarziat 10 minute. M-a intrebat daca poate intra incaltat si cand i-am spus ca Nu, nu s-a strambat, n-a obiectat. S-a descaltat, i-am dat papuci si s-a apucat de treaba omul.

 6. Punctualitate, profesionalism, seriozitate si mai ales calitate maxima. Oricand recomand cu incredere. Recunosc ca am ramas placut surprinsa atat de modul in care au lucrat, metodic, structurat, curat, cat si de comportamentul domnilor Marius si Liviu carora le multumesc inca odata. Am avut nevoie si de produse pentru baie, mi-au recomandat din depozitul dansilor, totul de calitate superioara si la preturi acceptabile. Poate pretul poate parea mai piperat dar eu il consider de bun simt si mai mult decat corect pentru serviciile oferite.

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *