Instalator Sector 5

Principalul avantaj al Venti Instal este acela ca se poate interveni rapid in orice zona a capitalei, inclusiv in sector 5, rezolvand rapid fiecare cerere din partea clientilor nostri. Timpul este esential pentru ei iar Venti respectă acest lucru. Nu numai ca timpul liber disponibil este foarte putin dar stim, din proprie experienta, ca avariile de orice fel la instalatia sanitara ori termica se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare zi ce trece.

Sectorul 5 al Bucurestiului are unele dintre cele mai vechi infrastructuri termice ori sanitare in casele si apartamentele locuitorilor din cartierele acestui sector. Din acest motiv, cele mai multe lucrari in cartierele acestui sector sunt pentru remedierea avariilor/defectiunilor casnice.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, profesionistii si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza frecvent si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor instalatori profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Venti Instal intervine de urgenta in orice zona a sectorului 5 : Rahova, Ferentari, Ghencea, 13 Septembrie, Cotroceni , Panduri, , Dealul Spirii, Sebastian, Pieptanari, Giurgiului.

Contacteaza un instalator chiar acum!

10 Comentarii la Instalator Sector 5

 1. am avut o situatie foarte neplacuta.imi refula wc-ul..nu stiam ce sa mai fac. ajunsese mizeria pana pe hol.am avut foarte mare noroc, cu baietii de la Venti! au ajuns foarte repede! daca nu ajungeau nu stiu ce ma faceam. va multumesc iar!

 2. Stau in zona Ghencea (destul de departe) si au venit cat au putut de repede. Era o urgenta si mi-a placut ca au fost cinstiti ca pret si s-au miscat si bine.,

 3. Genul de instalatori pe care-i pui pe apelare rapida. N-au de ce sa fie acolo dar stii sigur ca faci o treaba buna. Cine n-are instalatori cu care mai lucreaza prin casa pentru una, alta, o reparatie, un robinet care mai curge, sa-si ia!

 4. Administrez mai multe locatii in Bucuresti. Sunt foarte multumit de serviciile prestate de catre instalatorii de la Venti Instal, si pentru ca lucreaza in toate sectoarele din Bucuresti. Am lasat mesajul acesta la o ora asa tarzie,fix dupa ce au reparat o teava sparta.Chiar lucreaza non stop!!

 5. Pe scurt : foarte multumita. Am un program de munca incredibil. Nu reusesc sa fiu acasa mai niciodata si atunci stau doar cateva ore. Am sunat cel putin 5 firme de profil si in afara de cei carora le si las acest comentariu niciuna nu a acceptat sa faca programare. Cum mah sa nu vrei sa faci programare pentru interventie. Ciudat.

 6. Firma inspira incredere si intr-adevar lucreaza non-stop,plus ca ofera garantie la lucrare. Din cauza aceasta colaborez de mult timp cu ei.

 7. Îi recomand cu căldură pentru reparația rapidă și că au venit la ora 7 seara în plin trafic în aproximativ 30 de minute până în capătul lui 41, Ghencea. Mulțumesc frumos lui Daniel și Constantin!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *