Instalator Sector 1

Principalul avantaj in a avea mai multi tehnicieni experimentati in echipa Venti Instal este acela ca putem intervene rapid in orice zona a capitalei, inclusiv in sectorul 1, rezolvand rapid fiecare cerere din partea clientilor nostri. Timpul este esential pentru ei iar noi respectam acest lucru. Nu numai ca timpul liber disponibil este foarte putin dar stim, din proprie experienta, ca avariile de orice fel la instalatia sanitara ori termica se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare ora sau zi ce trece.

Sectorul 1 al Bucurestiului este cel mai mare ca suprafata, cu 67 km patrati fata de 33 km patrati media celorlalte sectoare, si este unul dintre cele mai active din punct de vedere economic, cu foarte multe firme si spatii de birouri. Alaturi de toate spatiile rezidentiale ale locuitorilor, toate aceste spatii de birouri au nevoie de reparatii si intretinere pentru toate problemele aparute in functionarea instalatiilor termice si sanitare.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, profesionistii si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri (se infunda sau se sparg)
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri (se degradeaza datorita folosirii intensive)
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora (cele mai frecvente sunt deteriorile ca urmare a unor lovituri/actiuni mecanice)

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Venti Instal intervine rapid, cu program non stop, in orice zona a sectorului 1 : Piața Romană, Domenii, Aviatorilor, Grivița, Aviației, Băneasa, Dămăroaia, Floreasca, Dorobanți, Gara de Nord, Bucureștii Noi , Victoriei , Pajura, Pipera, Primăverii.

Contacteaza un instalator chiar acum!

15 Comentarii la Instalator Sector 1

 1. Multumesc echipei de instalatori Venti! Am fost foarte multumit. Au fost organizati, au lucrat curat si m-am inteles perfect cu ei. Da, m-au rugat daca le pot lasa un comentariu, dar, merita din plin parerea pozitiva. Interventia a fost o urgenta la 1 mai, apa in toata baia si intreg holul.

 2. Nu stiu cum ii in celelalte sectoare dar in sectorul 1 gasesti cu greu instalatori care sa aiba preturi decente, majoritatatea practica niste preturi pentru reparatii si modificari de te doare capul. Cei de la Venti se tin de cuvant si mi-au luat un pret Ok chiar daca stau in Floreasca (unde instalatorii presupun ca stau numai cei bogati). Multumesc!

 3. M-am mutat curand cu chirie ca sa fiu mai aproape de locul de munca,respectiv Piata Victoriei. Nu cunosc pe nimeni in bloc,nici macar pe administrator. Am trecut printr-o situatie foarte urata,insa am avut totodata si destul de mult noroc cu echipa Venti Instal.
  S-a spart un robinet in baie si m-am trezit cu apa pana la glezne in hol. Dupa ce au schimbat robinetul, am si salvat numarul de telefon!

 4. Am inchiriat un apartament cu tot felul de probleme si problemute. Este in Damaroaia si cei mai multi cu care am vorbit imi cereau direct taxa de deplasare de 150 lei. Asta fara sa vada nimic la fata locului.

 5. Stau cu chirie in cel mai stricacios cartier din bucuresti, intre Grivita si Gara de nord. Cand nu se infunda canalizarea, crapa robinetul. Cand nu se strica nimic, nu mai avem apa. Cand avem apa, nu avem presiune. Si cand avem de toate, nu suntem acasa! In fine, m-am inteles bine cu cei de la firma Venti. In mod special apreciez ca au fost respectuosi. In ziua de astazi cand dai peste meseriasi cu respect te cam miri….

 6. De-a lungul timpului am tot avut probleme cu scurgerea de la bucatarie. De fiecare data am chemat cate un instalator din bloc sau din zona recomandati din bloc,dar problemele au continuat sa apara. M-am gandit ca mai bine sun la o firma de instalatori de desfundari chiar daca probabil este mai scump,dar stau linistita.

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *