Instalator Sector 1

Principalul avantaj al Venti Instal este acela că se poate interveni într-un timp foarte scurt în orice zonă a capitalei, inclusiv în sectorul 1, rezolvând rapid fiecare avarie ori cerere din partea clienților noștri. Timpul este esențial iar Venti apreciază și respectă acest lucru. Nu numai că timpul liber disponibil este foarte puțin dar instalatorii știu, în general, din proprie experiență, că avariile de orice fel la instalația sanitara ori cea termică se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare oră sau zi ce trece.

Sectorul 1 al Bucurestiului este cel mai mare ca suprafață, cu 67 km pătrați față de 33 km pătrați media celorlalte sectoare, și este unul dintre cele mai active din punct de vedere economic, cu foarte multe firme și spații de birouri. Alături de toate casele și apartamentele locuitorilor din zonă, toate aceste spatii de birouri au nevoie de reparații și întreținere pentru toate problemele apărute în funcționarea instalațiilor termice și sanitare.

Venti Instal îi asigură pe toti cei interesați de acest tip de servicii că avem echipamentele, mii de ore lucrate pe zona de instalații și experiența necesară pentru intervenția rapidă în cazul oricărei cereri, de reparație, în cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte sanitare, sau pentru cererile de modificări și/sau îmbunătățiri/modernizări.

Mai jos aveți o listă cu cele mai frecvente obiecte care se defectează și pentru care suntem solicitați:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri (se infunda sau se sparg)
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri (se degradeaza datorita folosirii intensive)
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora (cele mai frecvente sunt deteriorile ca urmare a unor lovituri/actiuni mecanice)

Uzura cauzată de timp și folosire, sau materialele de calitate redusă, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, acțiunile mecanice și loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalației.

Venti Instal intervine rapid, cu program non stop, în orice zonă a sectorului 1 : Piața Romană, Domenii, Aviatorilor, Grivița, Aviației, Băneasa, Dămăroaia, Floreasca, Dorobanți, Gara de Nord, Bucureștii Noi , Victoriei , Pajura, Pipera, Primăverii.

Contactează unul dintre tehnicienii Venti!

16 Comentarii la Instalator Sector 1

 1. Multumesc echipei de instalatori Venti! Am fost foarte multumit. Au fost organizati, au lucrat curat si m-am inteles perfect cu ei. Da, m-au rugat daca le pot lasa un comentariu, dar, merita din plin parerea pozitiva. Interventia a fost o urgenta la 1 mai, apa in toata baia si intreg holul.

 2. Nu stiu cum ii in celelalte sectoare dar in sectorul 1 gasesti cu greu instalatori care sa aiba preturi decente, majoritatatea practica niste preturi pentru reparatii si modificari de te doare capul. Cei de la Venti se tin de cuvant si mi-au luat un pret Ok chiar daca stau in Floreasca (unde instalatorii presupun ca stau numai cei bogati). Multumesc!

 3. M-am mutat curand cu chirie ca sa fiu mai aproape de locul de munca,respectiv Piata Victoriei. Nu cunosc pe nimeni in bloc,nici macar pe administrator. Am trecut printr-o situatie foarte urata,insa am avut totodata si destul de mult noroc cu echipa Venti Instal.
  S-a spart un robinet in baie si m-am trezit cu apa pana la glezne in hol. Dupa ce au schimbat robinetul, am si salvat numarul de telefon!

 4. Am inchiriat un apartament cu tot felul de probleme si problemute. Este in Damaroaia si cei mai multi cu care am vorbit imi cereau direct taxa de deplasare de 150 lei. Asta fara sa vada nimic la fata locului.

 5. Stau cu chirie in cel mai stricacios cartier din bucuresti, intre Grivita si Gara de nord. Cand nu se infunda canalizarea, crapa robinetul. Cand nu se strica nimic, nu mai avem apa. Cand avem apa, nu avem presiune. Si cand avem de toate, nu suntem acasa! In fine, m-am inteles bine cu cei de la firma Venti. In mod special apreciez ca au fost respectuosi. In ziua de astazi cand dai peste meseriasi cu respect te cam miri….

 6. De-a lungul timpului am tot avut probleme cu scurgerea de la bucatarie. De fiecare data am chemat cate un instalator din bloc sau din zona recomandati din bloc,dar problemele au continuat sa apara. M-am gandit ca mai bine sun la o firma de instalatori de desfundari chiar daca probabil este mai scump,dar stau linistita.

 7. Stau în Dămăroaia, unde nu se ajunge usor din mai toate partile bucurestiului. M-am bucurat (si mirat, de ce sa nu zic) cand cei de la venti au venit in 30 de minute. Nici taxiul nu vine mai repede (daca gasesti)

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *