Instalator sanitar Bucuresti

Venti Instal intervine în orice cartier, sector sau zonă din București. Ne mândrim cu timpul redus de răspuns la solicitarile clienților sau partenerilor nostri și cu felul în care ne desfășuram munca. Sutele de recenzii disponibile în Google sunt motiv de mândrie și recomandă firma Venti Instal pentru lucrări complexe sau simple, pe toată zona de instalații sanitare și termice, oriunde în București.

Fiecare zonă sau sector a capitalei are particularitățile sale în ceea ce privește vechimea instalatiilor termice ori sanitare, materialele folosite, starea și funcționalitatea acestora. Tipul de probleme apărute în fiecare parte a orasului variază în funcție de mai multi factori, inclusiv cei menționati mai sus, iar abordarea incidentului (avariei) sau cererii clientului va fi stabilită pentru a acomoda situația concretă. În final,  obținem astfel rezultate satisfăcătoare, în cel mai scurt timp.

Pentru urgențe intervenim în cel mult o oră.

Venti vine acolo unde este nevoie. Mai mult, se oferă prețul corect dupa o evaluare la fața locului. Ne deplasăm la domiciliul sau biroul tău chiar dacă lucrarea de care ai nevoie nu este una complexă. Intervenim astfel chiar și pentru acele reparații sau modificări simple cum ar fi schimbarea unui robinet sau înlocuirea unei baterii. Întodeauna venim echipați cu toate uneltele și sculele de care avem nevoie, inclusiv cu accesorii folosite frecvent.

Folosim numai unelte profesionale, materiale și accesorii de calitate astfel încât lucrările noastre să fie rezistente și să arate bine.

Cele mai frecvente solicitari în Bucuresti, Ilfov și împrejurimi:

 • Desfundări  canalizări, țevi, conducte, coloane de apă, toalete, wc -uri,  căzi, chiuvete ori lavoare, sifoane de pardoseala etc. ;
 • Schimbări / înlocuiri / Montaje ale caloriferelor, căzilor, chiuvetelor, vaselor ori rezervoarelor de toaletă, baterii, robineți etc. ;
 • Montajul, racordarea și instalarea mașinilor de spălat rufe, de spălat vase, cabinelor de duș, Jacuzzi etc. ;
 • Reparații sau înlocuri de țevi ori conducte sparte / fisurate;
 • Montajul sau înlocuirea apometrelor;
 • Identificarea și înlăturarea scurgerilor de apă, avariilor, inundațiilor.

17 Comentarii la Instalator Bucuresti

 1. Cel mai mult mi-a placut ca au rezolvat strict problema pentru care i-am chemat. Nu au incercat sa ma convinga sa imi schimb toata instalatia (cum fac altii).

 2. Am fost super incantata ca n-au lasat dezastru in urma lor. Am lucrat cu tot felul de instalatori si majoritatea intra direct incaltati fara sa intrebe si lasa mizerie in urma lor, nu lucreaza cum trebuie. Cei de la Venti au lasat curat in urma lor. Un mare plus!

 3. Pe cei de la Venti îi știu de câțiva ani. Am câteva apartamente în București pe care le închiriez prin AirBnB și, după vă puteți imagina, turiștii lasă și stricăciuni în urma lor. Îmi place să lucrez cu cei de la Venti pentru că atunci când am o problemă mă pot baza pe ei. În special că în cazul meu când reparația nu se întâmplă imediat eu nu pot închiria și deci pierd bani. Recomand!

 4. Recomand. Au venit noaptea la doua cand mi s-a spart o teava. Mi-a fost si rusine sa sun la ora aia dar mi se inunda toata casa.

 5. I-am sunat intr-o zi de Vineri. Era a treia firma la care incercam si nu-mi raspundea nimeni. Au venit Luni si mi-a schimbat toata instalatia la baie cu tot cu scurgeri. Ma saturasem! Cand au plecat baia arata ca noua (si ma refer aici la cum arata chiuveta, bateriile etc.). Frumos, va zic! P.S. Ma si gandisem ca toti instalatorii din Bucuresti intrasera in libere din acea Vineri:).

 6. RECOMAND! Merita. Tocmai au terminat reparatia. O țeavă spartă reparată in mijlocul nopții și au venit în 15 minute. Nici pizza nu vine așa repede:).

 7. Scump pentru mine. Nu zic nimic de cum au lucrat dar scumpi. 300 lei pentru 20 de minute de munca la ora 11 seara. Inteleg ca-i seara dar nici chiar asa…

 8. Nu le-am dat 5 stele ca nu prea dau nota maxima in general. Asa sunt eu. Au fost foarte operativi baietii. Mi-a placut de ei. Prezentabili, ma refer la salopeta curata, curati, atitudine buna. In mod special mi-a placut ca in timp ce reparau nu o tineau cu vorbaria cum fac unii taximetristi, sau unii meseriasi. Si-au facut treaba. Am vorbit strictul necesar. Le-am multumit

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *