Instalator sanitar Bucuresti

Venti Instal intervine prin oricare dintre cele sase echipe ale sale in orice cartier sau sector din Bucuresti. Ne mandrim cu timpul redus de raspuns la solicitarile clientilor nostri si cu felul in care ne desfasuram munca. Experienta individuala a fiecarui tehnician din firma Venti este de cel putin 5 ani si toate echipele noastre au echipamentele si sculele necesare, chiar si piese / accesorii de schimb pentru acele parti ale instalatiilor care cedeaza cel mai des. Calificarile si trainingurile autorizate ale tehnicienilor nostri, alaturi de dotarile tehnice moderne, permit si asigura o interventie redusa ca timp micsorand astfel efectele avariilor si protejand timpul dumneavoastra. Avem grija de clientii nostri, oriunde s-ar afla ei, lucrand cu grija, cu materiale de calitate. La sfarsit, oferim si Garantie. Simplu.

Fiecare zona sau sector a capitalei are particularitatile sale in ceea ce priveste vechimea instalatiilor termice ori sanitare, materialele folosite, starea si functionalitatea acestora. Tipul de probleme apărute in fiecare parte a orasului variaza in functie de mai multi factori, inclusiv cei mentionati mai sus, iar abordarea incidentului (avariei) sau cererii clientului va fi stabilita pentru a acomoda situatia concreta. In final,  obtinem astfel cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Pentru urgente intervenim in cel mult o ora.

Venim acolo unde este nevoie. Mai mult, oferim pretul corect dupa o evaluare la fata locului. Ne deplasam la domiciliul sau biroul tau chiar daca lucrarea de care ai nevoie nu este una complexa. Intervenim astfel chiar si pentru acele reparatii sau modificari simple cum ar fi schimbarea unui robinet sau inlocuirea unei baterii. Intodeauna venim echipati cu toate uneltele si sculele de care avem nevoie, inclusiv cu accesorii folosite frecvent.

Instalatorii Venti Instal au urmat cursuri acreditate si autorizate ANRE astfel incat pot acomoda si cereri mai complexe ce implica, de exemplu, schimbarea intregii instalatii. Folosim numai unelte, materiale si accesorii de calitate astfel incat lucrarile noastre sa fie rezistente.

Cele mai frecvente solicitari in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi:

 • Desfundari  canalizari, tevi, conducte, coloane de apa, toalete, wc -uri,  cazi, chiuvete sau lavoare, sifoane de pardoseala etc. ;
 • Schimbari / inlocuiri / Montaje ale caloriferelor, cazilor, chiuvetelor, vaselor ori rezervoarelor de toaleta, baterii, robineti etc. ;
 • Montajul, racordarea si instalarea masinilor de spalat rufe, de spalat vase, cabinelor de dus, Jacuzzi etc. ;
 • Reparatii sau inlocuri de tevi ori conducte sparte;
 • Montajul sau inlocuirea apometrelor;
 • Identificarea si inlaturarea scurgerilor de apa, avariilor, inundațiilor.

17 Comentarii la Instalator Bucuresti

 1. Cel mai mult mi-a placut ca au rezolvat strict problema pentru care i-am chemat. Nu au incercat sa ma convinga sa imi schimb toata instalatia (cum fac altii).

 2. Am fost super incantata ca n-au lasat dezastru in urma lor. Am lucrat cu tot felul de instalatori si majoritatea intra direct incaltati fara sa intrebe si lasa mizerie in urma lor, nu lucreaza cum trebuie. Cei de la Venti au lasat curat in urma lor. Un mare plus!

 3. Pe cei de la Venti îi știu de câțiva ani. Am câteva apartamente în București pe care le închiriez prin AirBnB și, după vă puteți imagina, turiștii lasă și stricăciuni în urma lor. Îmi place să lucrez cu cei de la Venti pentru că atunci când am o problemă mă pot baza pe ei. În special că în cazul meu când reparația nu se întâmplă imediat eu nu pot închiria și deci pierd bani. Recomand!

 4. Recomand. Au venit noaptea la doua cand mi s-a spart o teava. Mi-a fost si rusine sa sun la ora aia dar mi se inunda toata casa.

 5. I-am sunat intr-o zi de Vineri. Era a treia firma la care incercam si nu-mi raspundea nimeni. Au venit Luni si mi-a schimbat toata instalatia la baie cu tot cu scurgeri. Ma saturasem! Cand au plecat baia arata ca noua (si ma refer aici la cum arata chiuveta, bateriile etc.). Frumos, va zic! P.S. Ma si gandisem ca toti instalatorii din Bucuresti intrasera in libere din acea Vineri:).

 6. RECOMAND! Merita. Tocmai au terminat reparatia. O țeavă spartă reparată in mijlocul nopții și au venit în 15 minute. Nici pizza nu vine așa repede:).

 7. Scump pentru mine. Nu zic nimic de cum au lucrat dar scumpi. 300 lei pentru 20 de minute de munca la ora 11 seara. Inteleg ca-i seara dar nici chiar asa…

 8. Nu le-am dat 5 stele ca nu prea dau nota maxima in general. Asa sunt eu. Au fost foarte operativi baietii. Mi-a placut de ei. Prezentabili, ma refer la salopeta curata, curati, atitudine buna. In mod special mi-a placut ca in timp ce reparau nu o tineau cu vorbaria cum fac unii taximetristi, sau unii meseriasi. Si-au facut treaba. Am vorbit strictul necesar. Le-am multumit

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *