Instalator sanitar Bucuresti

Echipa de instalatori Venti Instal Bucuresti are experienta si echipamentele necesare sa intervina in orice zona a capitalei. Experienta individuala a fiecarui instalator al firmei noastre permite o interventie rapida si asigura remedierea incidentului in numai cateva ore pentru cele mai multe solicitari, iar in cazurile urgente chiar in cateva zeci de minute. Lucram cu drag si ne mandrim cu rezultatele obtinute.

Fiecare zona sau sector al Bucurestiului are particularitatile sale in ceea ce priveste vechimea instalatiilor termice ori sanitare, materialele folosite, starea si functionalitatea acestora. Tipul de probleme aparute in fiecare parte a orasului variaza in functie de mai multi factori, inclusiv cei mentionati mai sus, iar abordarea incidentului sau cererii clientului va fi stabilita pentru a acomoda situatia concreta. In final,  obtinem astfel cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Ai nevoie de un instalator calificat in Bucuresti sau Ilfov?

Venim acolo unde este nevoie. Mai mult, pentru toate interventiile noastre asupra instalatiilor termice ori sanitare oferim pretul corect. Ne deplasam la domiciliul sau biroul tau chiar daca lucrarea de care ai nevoie nu este una complexa. Intervenim astfel chiar si pentru acele reparatii sau modificari simple ale instalatiilor cum ar fi schimbarea unui robinet sau inlocuirea unei baterii.

Instalatorii Venti Instal au urmat cursuri acreditate si autorizate ANRE astfel incat pot acomoda si cereri mai complexe ce implica, de exemplu, schimbarea intregii instalatii. Folosim numai unelte, materiale si accesorii de calitate astfel incat lucrarile noastre sa fie rezistente.

Cele mai frecvente solicitari pe instalatii in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi:

  • Desfundari  canalizari, tevi, conducte, coloane de apa, toalete, wc -uri,  cazi, chiuvete sau lavoare, sifoane de pardoseala etc.
  • Schimbari / inlocuiri / Montaje ale caloriferelor, cazilor, chiuvetelor, vaselor ori rezervoarelor de toaleta, baterii, robineti etc.
  • Montajul, racordarea si instalarea masinilor de spalat rufe, de spalat vase, cabinelor de dus, Jacuzzi etc.
  • Reparatii sau inlocuri de tevi ori conducte sparte
  • Montajul sau inlocuirea apometrelor
  • Identificarea si inlaturarea scurgerilor de apa

8 Comentarii la Instalator Bucuresti

  1. Cel mai mult mi-a placut ca au rezolvat strict problema pentru care i-am chemat. Nu au incercat sa ma convinga sa imi schimb toata instalatia (cum fac altii).

  2. Am fost super incantata ca n-au lasat dezastru in urma lor. Am lucrat cu tot felul de instalatori si majoritatea intra direct incaltati fara sa intrebe si lasa mizerie in urma lor, nu lucreaza cum trebuie. Cei de la Venti au lasat curat in urma lor. Un mare plus!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *