Instalator Sector 6

Principalul avantaj al Venti Instal este acela ca se poate interveni de indata in orice zona a capitalei, pe orice strada, inclusiv in sector 6, rezolvand prompt fiecare cerere din partea clientilor nostri. Timpul este esential pentru ei Venti apreciază și respectă acest lucru. Nu numai ca timpul liber disponibil este foarte putin dar stim, din proprie experienta, ca avariile/defectiunile de orice fel la instalatia sanitara ori termica se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare zi ce trece. In unele cazuri chiar si cu fiecare ora care trece.

Sectorul 6 al Bucurestiului a avut in ultimii ani cea mai mare dezvoltare a sectorului imobiliar, s-au construit mii de apartamente noi, zone rezidentiale si spatii comerciale. Este un sector foarte activ din punct de vedere economic si este in continua crestere. Din nefericire, materialele folosite in constructiilor ultimilor ani nu au fost de buna calitate. Din acest motiv cele mai multe solicitari pentru serviciile noastre in acest sector sunt pentru reparatii si avarii.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, profesionistii si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor instalatori profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Venti Instal intervine de urgenta in orice zona a sectorului 6 : Militari, Drumul Taberei, Crângași, Ghencea, Giulești.

Contacteaza un instalator chiar acum!

18 Comentarii la Instalator Sector 6

 1. Recomandam cu caldura. Instalatorii cu care am luat noi legatura si care ne-au reparat caloriferele si ne-au desfundat canalizarea din baie au fost foarte Ok. P.S. Cei mai multi instalatori nu au vrut sa vina pana in Militari fara sa platim deplasarea si constatarea. Ei au inclus in serviciul oferit.

 2. Am avut urgenta nevoie de o echipa de instalatori pentru ca imk refula wc-ul! Nu credeam ca o sa gasesc pe cineva sa ma ajute la ora aceasta tarzie. Recomand!!!

 3. Când stai în Militari și instalatorii ajung greu la tine. Așa de mare este aglomerația. Am sunat 3 firme înainte și toți mi-au zis că ajung în 2-3 zile. Mie îmi curgea în casă, ce făceam, stăteam cu ligheanul 3 zile? Noroc că cei de la venti au venit în două ore.

 4. Am avut mai multe modificari si reparatii. Au lucrat foarte bine, repede si curat. Au schimbat cada, am inlocuit bateriile la baie si bucatarie si mi-au reparat ceva la toaleta (n-as stii exact sa va explic ce nu mai functiona la wc-ul nostru). In general cand chemi un instalator in Militari ti se ia taxa de aglomeratie (ei ii spun de deplasare). Domnii nu mi-au cerut. Mai mult, m-au anuntat ca s-ar putea sa intarzie putin fata de ora convenita din cauza aglomeratiei .

 5. Nu am crezut ca voi mai putea folosi wc-ul vreodata! Am chemat mai multi instalatori din sectorul 6 pentru a desfunda canalizarea,si niciunul nu a reusit! Am luat cea mai buna decizie sa apelez la o firma specializata si au reusit!

 6. Mulțumim domnule Rogojan! A fost într-adevăr una dintre lucrările mai dificile. Și noi ne bucurăm că totul s-a sfârșit cu bine.

 7. Firma imi ofera interventii de urgenta in cazul defectiunilor instalatiei sanitare si desfundare canalizare non stop in sectorul 6. Suntem foarte multumiti. Va multumesc!

 8. Am luat un apartament de curand in Drumul Taberei intr-un bloc la parter. O data la ceva timp imi refula wc-ul, dar apoi problema disparea. Ceva era in neregula din cauza unor lucrari la subsolul blocului. Am sunat la firma Venti Instal ca sa constate si sa remedieze problema. Au dat dovada de mult profesionalism!

 9. Reprezint o asociatie de proprietari in zona Lujerului sector 6. Am convocat aceasta firma sa faca o evaluare a lucrarii si sa imi trimita o oferta de pret. Felul lor profesionist de a pune problema m-a determinat sa lucrez cu ei, desi erau mai scumpi decat ceilalti.

 10. Am avut nevoie urgent ca un instalator sa intervina pentru ca se fisurase conducta comuna de apa rece a blocului. Lucrez in timpul liber in colaborare cu administratia diferite munci care tin de bloc. Ma pricep foarte bine si la instalatii sanitare,doar ca nu pot sa emit factura si din cauza aceasta am apelat la Venti Instal. Tocmai din cauza ca ma pricep,mi-am dat sesama ca au facut o lucrare de calitate.

 11. Buna ziua,

  Am cumparat zilele trecute o masina de spalat si un uscator de rufe pe care le-am montat in debaraua din bucatarie, in locul unei masini vechi de spalat. Conexiunie exista deja (scurgerea si teava de alimentare cu apa rece).
  Ideea este ca, acum, nu mai am acces la apometru si la robineti si nu pot manipula in caz de nevoie.

  Ce cred ca trebui facut este sa prelungesc teava din spatele masinilor (cu tot cu apometru si robonet) cu vreo 50 cm astfel incat sa pot citi consumul si sa opresc alimentarea cu apa din lateral, in caz de necesitate.

  As vrea sa stiu daca puteti face aceasta lucrare tinand cont ca vor trebui manipulate cele doua masini, masina de spalat & uscator, adica scoase din debara pentru efectuarea lucrarii si apoi montate din nou, dupa lucrare. Cat m-ar costa si cand s-ar putea efectua lucrarea?

 12. I-am ales pentru părerile foarte bune de pe google maps, dar și datorită numărului lor. am sunat noaptea la ora 2 și au venit în cam 40 de minute. dar au venit în mijlocul nopții. le mulțumesc mult! p.s. mi-a plăcut de ei. au avut mult bun simț.

 13. Am instalatorul pe apelare rapidă. Stau într-un bloc nou din Militari Residence și se pare că instalația de apă este … varză. Ce-mi place la domnii de la Venti este că vin foarte repede chiar și în traficul intens din poate cea mai aglomerată zonă din capitală.

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *