Instalator Sector 6

Principalul avantaj in a avea mai multi instalatori experimentati in echipa Venti Instal este acela ca putem intervene de indata in orice zona a capitalei, pe orice strada, inclusiv in sector 6, rezolvand prompt fiecare cerere din partea clientilor nostri. Timpul este esential pentru ei iar noi respectam acest lucru. Nu numai ca timpul liber disponibil este foarte putin dar stim, din proprie experienta, ca avariile/defectiunile de orice fel la instalatia sanitara ori termica se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare zi ce trece. In unele cazuri chiar si cu fiecare ora care trece.

Sectorul 6 al Bucurestiului a avut in ultimii ani cea mai mare dezvoltare a sectorului imobiliar, s-au construit mii de apartamente noi, zone rezidentiale si spatii comerciale. Este un sector foarte activ din punct de vedere economic si este in continua crestere. Din nefericire, materialele folosite in constructiilor ultimilor ani nu au fost de buna calitate. Din acest motiv cele mai multe solicitari pentru serviciile noastre in acest sector sunt pentru reparatii si avarii.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, profesionistii si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor instalatori profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Instalatorii Venti Instal intervin de urgenta in orice zona a sectorului 6 : Militari, Drumul Taberei, Crângași, Ghencea, Giulești.

Contacteaza un instalator chiar acum!

11 Comentarii la Instalator Sector 6

 1. Recomandam cu caldura. Instalatorii cu care am luat noi legatura si care ne-au reparat caloriferele si ne-au desfundat canalizarea din baie au fost foarte Ok. P.S. Cei mai multi instalatori nu au vrut sa vina pana in Militari fara sa platim deplasarea si constatarea. Ei au inclus in serviciul oferit.

 2. Am avut urgenta nevoie de o echipa de instalatori pentru ca imk refula wc-ul! Nu credeam ca o sa gasesc pe cineva sa ma ajute la ora aceasta tarzie. Recomand!!!

 3. Când stai în Militari și instalatorii ajung greu la tine. Așa de mare este aglomerația. Am sunat 3 firme înainte și toți mi-au zis că ajung în 2-3 zile. Mie îmi curgea în casă, ce făceam, stăteam cu ligheanul 3 zile? Noroc că cei de la venti au venit în două ore.

 4. Am avut mai multe modificari si reparatii. Au lucrat foarte bine, repede si curat. Au schimbat cada, am inlocuit bateriile la baie si bucatarie si mi-au reparat ceva la toaleta (n-as stii exact sa va explic ce nu mai functiona la wc-ul nostru). In general cand chemi un instalator in Militari ti se ia taxa de aglomeratie (ei ii spun de deplasare). Domnii nu mi-au cerut. Mai mult, m-au anuntat ca s-ar putea sa intarzie putin fata de ora convenita din cauza aglomeratiei .

 5. Nu am crezut ca voi mai putea folosi wc-ul vreodata! Am chemat mai multi instalatori din sectorul 6 pentru a desfunda canalizarea,si niciunul nu a reusit! Am luat cea mai buna decizie sa apelez la o firma specializata si au reusit!

 6. Mulțumim domnule Rogojan! A fost într-adevăr una dintre lucrările mai dificile. Și noi ne bucurăm că totul s-a sfârșit cu bine.

 7. Firma imi ofera interventii de urgenta in cazul defectiunilor instalatiei sanitare si desfundare canalizare non stop in sectorul 6. Suntem foarte multumiti. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *