Instalator Urgente – Suntem la un telefon distanță

Principala noastra activitate este de a remedia urgentele bucurestenilor ce constau in defectiuni ale instalatiei sanitare.

Timpul in care Venti ajunge la locatia dvs in urma solicitarii este de maxim 25-40 de minute.

Fiecare dintre masinile de pe teren este un mic depozit al instalatorului,continand o larga gama de piese, accesorii si unelte profesionale cu care acesta repara in cel mai scurt timp si nu e nevoit sa se mai deplaseze pentru achizitioarea pieselor.

In comparatie cu celelate firme de instalatii de pe piata, Venti Instal nu percepem nicio taxa in plus pentru deplasarea rapida.

Unul dintre obiectivele Venti este de a crea comfort clientilor nostri, in sensul ca in cazul unei urgente ne pot suna la orice ora din zi si din noapte pentru solicitarea unei intervenții.

Foarte multi dintre clientii nostri au incercat singuri sa remedieze o problema aparent superficiala a instalatiei sanitare iar acea problema s-a transformat intr-o situație presantă. Sfatul nostru este sa chemati un instalator priceput in astfel de probleme inca din primul moment cand ati sesizat problema.

Întrebări despre situațiile și intervențiile de urgență

Ce înseamnă „urgență” in domeniul instalatiilor?

O urgență in domeniul instalațiilor se caracterizează prin acea situație în care o conductă cedează, una dintre piesele de legatură dintre conducte se deteriorează sau o teavă de scurgere se înfundă.

Ce măsuri rapide trebuie luate de către un locatar in cazul unei avarii?

In cazul acesta trebuie sa identificați robinetul general care intrerupe circulația apei inconducta respectivă si să îl opriți pana la sosirea instalatorului sanitar care va remedia defecțiunea. Din nefericire, exista si situația in care robinetul respectiv nu funcționează. În cazul acesta trebuie sa contactați administratorul sau pe mecanicul blocului, semnalându-le probleama, ca ei sa oprească robinetul general din subsol la coloana respectivă de alimentare. După ce s-a intervenit in subsol si s-a oprit robinetul, sunați instalatorul pentru reparație. De altfel, există si unele situații in care niciun reprezentant al blocului nu este disponibil. Din aceasta cauza se pot genera unele inundații cu adevarat neplacute. In general, intr-un bloc există mai multe persoane care dețin o cheie pentru acces in subsolul blocului. Dumneavoastra trebuie sa identificați persoanele care dețin o cheie de acces și sa intrați in posesia acesteia. Intre timp, contactați firma Venti Instal si precizați aceste lucruri.

Nu în ultimul rand, o avarie desebit de neplacută este atunci când conducta comună de scurgere este infundată si apa folosită si deșeurile vecinilor care locuiesc deasupra apartamentului tau, refuleaza la tine in apartament. Chiar și in acest caz, cum am spus si mai sus, trebuie anunțat administratorul sau mecanicul blocului să inchidă robineții generali pe coloanele unde este infundata conducta de scurgere, ca ceilalți locatari să nu mai poată folosi apa, pentru că ar cauza distrugeri semnificative în casa dumneavoastră.

Între timp, principala și imediata grijă este sa ne contactați si vom sosi cu cele mai potrivite unelte de desfundat canalizarea pentru a remedia neplacerile create in fapt.

Ce nu trebuie sa faca un locatar in cazul unei urgențe?

În cazul unei urgențe, un locatar fără experiență in domeniu nu trebuie sa acționeze in niciun fel la remedierea reparației, pentru ca ar putea înrautați si mai tare situația. Lucrurile permise si indicate de către noi pe care le poate face un localnic aflat intr-o astfel de situație sunt acelea de a obstrucționa in vreun fel raspăndirea apei in imobil, care ar duce la diminuarea distrugerilor.

De ce este bine sa contactăm Venti Instal atunci cand avem o urgența provocată de defectiunea instalației sanitare?

Venti Instal își desfașoara activitatea in toate sectoarele Bucureștiului, în regim non stop și de urgență, asigurând soluții de reparații ale avariilor tot timpul anului.