Instalator non stop (24 de ore din 24, 7 zile din 7)

Firma noastră are program non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Venti este permanent alături de tine pentru un plus de liniște și confort. Apelând la orice oră ai garanția că vei rezolva problema în cel mai scurt timp posibil, indiferent că-i zi sau noapte. Practic, soluțiile și serviciile sunt asigurate în regim de semi-permanență. Asta înseamnă că, fără unele mici excepții, lucrăm tot timpul anului.

Venti are în dotare toată gama de unelte și materiale necesare în soluționarea oricărei defecțiuni sanitare & termice. În multe dintre cazuri are chiar și piese de schimb.

În cazul în care doriți să faceți o programare sau aveți o urgență care nu suportă amânare, puteți apela fără a mai fi nevoiți să vă uitați la ceas.

Pentru Venti, o interventie nop stop este echivalentă cu interventia de zi cu zi, orice oră, zi sau noapte, nefiind percepute alte tarife, indiferent de ora la care ea este solicitată și executată.

Deplasarea la locatia dvs. se va efectua in maximum 40 de minute.

Am implementat conceptul de instalator disponibil non stop iar Venti Instal este printre puținele firme care il respectă. Avem cel puțin 355 de recenzii publice în Google și ne mândrim că am reușit să obținem atât de multe, într-un timp atât de scurt.

Instalatia sanitara foarte veche in unele cazuri sau materialele de proasta calitate folosite in instalatia noua, determina foarte multe probleme neprevazut care nu pot avea amanare, fapt pentru care noi lucram 24 de ore din 24.

S-a spart un robinet? A cedat o teava si tasneste apa? Nu se mai incalzeste caloriferul? S-a infundat wc-ul? Refuleaza scurgerea de la bucatarie? Ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte si in maxim 40 de minute o echipa va ajunge la locatia dvs.