Instalator non stop (24 de ore din 24, 7 zile din 7)

Programul nostru este non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Suntem permanent alaturi de tine pentru un plus de liniste si confort. Apeland la orice ora echipa Venti Instal ai garantia ca vei rezolva problema in cel mai scurt timp posibil, indiferent ca-i zi sau noapte.

Instalatorii nostri au in dotare toata gama de materiale necesara in solutionarea oricarei defectiuni a instalatiei sanitare.

In cazul in care doriti sa faceti o programare sau aveti o urgenta care nu mai necesita amanare, ne puteti apela fara a mai fi nevoiti sa va uitati la ceas.

Pentru noi o interventie nop stop este echivalenta cu interventia de zi cu zi, nefiind percepute alte tarife, indiferent de ora la care ea este executata.

Deplasarea echipei la locatia dvs. se va efectua in maximum 40 de minute.

Am implementat conceptul de instalator disponibil non stop in compania noastra si suntem printre putinii care intr-adevar il respecta.

Instalatia sanitara foarte veche in unele cazuri sau materialele de proasta calitate folosite in instalatia noua, determina foarte multe probleme neprevazut care nu pot avea amanare, fapt pentru care noi lucram 24 de ore din 24.

S-a spart un robinet? A cedat o teava si tasneste apa? Nu se mai incalzeste caloriferul? S-a infundat wc-ul? Refuleaza scurgerea de la bucatarie? Ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte si in maxim 40 de minute o echipa va ajunge la locatia dvs.