Instalator non stop (24 de ore din 24, 7 zile din 7)

Firma noastră are program non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Suntem permanent alături de tine pentru un plus de liniște și confort. Apelând la orice oră unul dintre instalatorii Venti Instal ai garanția că vei rezolva problema în cel mai scurt timp posibil, indiferent că-i zi sau noapte. Practic, soluțiile și serviciile noastre sunt asigurate în regim de semi-permanență. Asta înseamnă că, fără unele mici excepții, lucrăm tot timpul anului.

Instalatorii nostri au în dotare toată gama de unelte și materiale necesare în soluționarea oricărei defecțiuni sanitare & termice. În multe dintre cazuri avem chiar și piese de schimb.

În cazul în care doriți să faceți o programare sau aveți o urgență care nu suportă amânare, ne puteți apela fără a mai fi nevoiți să vă uitați la ceas. Singurele momente în care nu suntem disponibili este când suntem angajați în lucrări. Este și singurul caz în care nu putem răspunde la telefon. Dacă acest lucru se întâmplă, vă sfătuim să ne lăsați un mesaj scris, cu două-trei cuvinte despre urgența dumneavoastră și locația ei.

Pentru noi o interventie nop stop este echivalentă cu interventia de zi cu zi, orice oră, zi sau noapte, nefiind percepute alte tarife, indiferent de ora la care ea este solicitată și executată.

Deplasarea echipei la locatia dvs. se va efectua in maximum 40 de minute.

Am implementat conceptul de instalator disponibil non stop în compania noastră și suntem printre puținii care într-adevăr il respectă. Cele șase echipe de instalatori fac posibil acest lucru iar planul pentru următorii 10 ani ai firmei noastre include, printre altele, și mărirea numărului de echipe disponibile.

Instalatia sanitara foarte veche in unele cazuri sau materialele de proasta calitate folosite in instalatia noua, determina foarte multe probleme neprevazut care nu pot avea amanare, fapt pentru care noi lucram 24 de ore din 24.

S-a spart un robinet? A cedat o teava si tasneste apa? Nu se mai incalzeste caloriferul? S-a infundat wc-ul? Refuleaza scurgerea de la bucatarie? Ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte si in maxim 40 de minute o echipa va ajunge la locatia dvs.