Instalator Sector 2

Timpul este esențial pentru o intervenție de succes, indiferent unde s-ar face ea. Pentru reducerea timpului intervenției dar și pentru micșorarea avariilor, Venti Instal asigură un timp excelent de răspuns solicitărilor și asigurăm uneltele și echipamentele necesare într-o interventie de succes, iar nu de puține ori chiar și cu accesorii sau piese de schimb care sunt cel mai frecvent inlocuite in solicitările clienților nostri. Am investit timp și resurse considerabile pentru în formare dar și în soluțiile tehnice, piesele de schimb și uneltele profesionale folosite.

Sectorul 2 al Bucurestiului este dintre cele unde densitatea locuitorilor este mai mare (11,332 locuitori pe kilometru patrat) și este un sector foarte dezvoltat din punct de vedere economic, cu foarte multe firme și spații de birouri. Cele mai multe cereri din acest sector sunt pentru reparația și intretinerea instalatiilor clădirilor de birouri. În mod special în cazul defecțiunilor pe zonele de birouri, unde zeci sau sute de angajați muncesc împreună, timpul este un factor crucial și este nevoie ca remedierea să se facă în cel mai scurt timp posibil. Din acest motiv, recomandăm abonamentele de verificare și întreținere periodică. În acest fel, verificăm dacă toate obiectele de uz sanitar precum și instalațiile aferente sunt în regulă și putem acționa din timp.

Venti Instal îi asigură pe toti cei interesați că avem echipamentele, soluțiile și experiența necesară pentru intervenția rapidă în cazul oricărei cereri, de reparație sau montaj, în situația unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic și sanitar, sau pentru cererile de modificări, îmbunătățiri, modernizări. Suntem alături de clienții nostri chiar și pentru cele mai mici lucrări.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte care se defectează și pentru care este nevoie de intervenția promptă a unor instalatori profesioniști:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Venti Instal se deplaseaza de urgenta in orice zona sau cartier din sectorul 2 : Stefan Cel Mare, Iancului, Tei, Colentina, Moșilor, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasă.

Contacteaza un instalator chiar acum!

17 Comentarii la Instalator Sector 2

 1. Mi se stricase/infundase scurgerea de la baie, cea de sub chiuveta si mi se tot inunda baia. Stau in zona Obor si va spun din experienta ca instalatorii din aceasta zona sunt foarte scumpi. Nu a fost cazul cu cei de la Venti Instal.

 2. Stau in Obor si chiar daca sunt foarte multi instalatori in anunturi cei mai multi nici nu mi-au raspuns la telefon. Cand iti curge apa in baie de la o teava sparta si iti umple si holul….nu prea iti vine sa astepti sa-ti raspunda la telefon. Au venit repede si consider ca s-au desfasurat ca niste profesionisti. Au lucrat curat, au oprit scurgerea si au inlocuit/reparat teava.

 3. Am sunat la aceasta firma pentru desfundarea scurgerii la bucatarie deoarece nu se mai ducea apa deloc. Au rezolvat cu o masinarie de desfundat performanta si nu au facut mizerie deloc!

 4. Administrez o cladire in zona titan. De-a lungul timpului am schimbat mai multi instalatori,deoarece nu am fost multumit de felul in care lucrau, pana am gasit aceasta firma. De aproximativ 1 an si jumatate lucrez cu ei

 5. Stau in Iancului-Obor. Acum, eu zic ca-i destul de central (adica usor de ajuns). M-am trezit cu apa in baie, hol si bucatarie in mijlocul noptii. Toti, dar toti, imi cereau taxa de urgenta de 200 lei! M-am inteles de minune cu cei de la Venti si ma bucur ca n-am fost de acord cu prima firma de care am dat. Din categoria : interventii de succes la 2 noaptea!

 6. cautam un instalator bun pentru zona in care stau de 2 ani. sunt administrator de bloc si nu ne mai intelegeam deloc cu cel de dinainte. recomand pe baieti! respectuosi si profesionisti.

 7. Am sunat la 9 seara pt o urgenta. Au venit pe la 10 si in mai putin de o ora au rezolvat. Nu a fost ieftin din cate imi dau seama (nu ma prea pricep la preturi pt asa ceva), dar macar au fost profesionisti si au rezolvat repede problema.

 8. Lucrul făcut de Alexandru -cu sarpele electric si de inlocuire a racordurilor de scurgere la chiuveta de bucatarie este de calitate foarte ridicată! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *