Instalator Sector 2

Timpul este esential pentru o interventie de succes, indiferent unde s-ar face ea. Pentru reducerea timpului interventiei dar si pentru micsorarea consecintelor avariilor, Venti Instal asigura mai mai multe echipe de oameni bine pregatiti, echipati cu toate uneltele si echipamentele necesare intr-o interventie, iar nu de putine ori chiar si cu accesorii ale instalatiilor care sunt cel mai frecvent inlocuite si necesare in avariile clientilor nostri. Am investit timp si resurse considerabile in pregatirea, autorizarea si calificarea oamenilor nostri, motiv pentru care cerem de la ei sa fie profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Sectorul 2 al Bucurestiului este dintre cele unde densitatea locuitorilor este mai mare (11,332 locuitori pe kilometru patrat) si este un sector foarte dezvoltat din punct de vedere economic, cu foarte multe firme si spatii de birouri. Cele mai multe cereri din acest sector sunt pentru reparatia si intretinerea instalatiilor sanitare si termice rezidentiale.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, profesionisti calificati si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie sau montaj, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari. Suntem alaturi de clientii nostri chiar si pentru cele mai mici lucrari de reparatii, modifiari ori instalari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor instalatori profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Venti Instal se deplaseaza de urgenta in orice zona sau cartier din sectorul 2 : Stefan Cel Mare, Iancului, Tei, Colentina, Moșilor, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasă.

Contacteaza un instalator chiar acum!

14 Comentarii la Instalator Sector 2

 1. Mi se stricase/infundase scurgerea de la baie, cea de sub chiuveta si mi se tot inunda baia. Stau in zona Obor si va spun din experienta ca instalatorii din aceasta zona sunt foarte scumpi. Nu a fost cazul cu cei de la Venti Instal.

 2. Stau in Obor si chiar daca sunt foarte multi instalatori in anunturi cei mai multi nici nu mi-au raspuns la telefon. Cand iti curge apa in baie de la o teava sparta si iti umple si holul….nu prea iti vine sa astepti sa-ti raspunda la telefon. Au venit repede si consider ca s-au desfasurat ca niste profesionisti. Au lucrat curat, au oprit scurgerea si au inlocuit/reparat teava.

 3. Am sunat la aceasta firma pentru desfundarea scurgerii la bucatarie deoarece nu se mai ducea apa deloc. Au rezolvat cu o masinarie de desfundat performanta si nu au facut mizerie deloc!

 4. Administrez o cladire in zona titan. De-a lungul timpului am schimbat mai multi instalatori,deoarece nu am fost multumit de felul in care lucrau, pana am gasit aceasta firma. De aproximativ 1 an si jumatate lucrez cu ei

 5. Stau in Iancului-Obor. Acum, eu zic ca-i destul de central (adica usor de ajuns). M-am trezit cu apa in baie, hol si bucatarie in mijlocul noptii. Toti, dar toti, imi cereau taxa de urgenta de 200 lei! M-am inteles de minune cu cei de la Venti si ma bucur ca n-am fost de acord cu prima firma de care am dat. Din categoria : interventii de succes la 2 noaptea!

 6. cautam un instalator bun pentru zona in care stau de 2 ani. sunt administrator de bloc si nu ne mai intelegeam deloc cu cel de dinainte. recomand pe baieti! respectuosi si profesionisti.

 7. Am sunat la 9 seara pt o urgenta. Au venit pe la 10 si in mai putin de o ora au rezolvat. Nu a fost ieftin din cate imi dau seama (nu ma prea pricep la preturi pt asa ceva), dar macar au fost profesionisti si au rezolvat repede problema.

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *