Instalator Sector 3

Principalul avantaj in a avea mai multi instalatori calificati in echipa Venti Instal este acela ca putem intervene de urgenta in orice zona a capitalei, pe orice strada, inclusiv in sector 3, rezolvand prompt fiecare cerere din partea clientilor nostri. Timpul este esential pentru ei iar noi respectam acest lucru. Nu numai ca timpul liber disponibil este foarte putin dar stim, din proprie experienta, ca avariile/defectiunile de orice fel la instalatia sanitara ori termica se pot dovedi mai greu de rezolvat cu fiecare zi ce trece. In unele cazuri chiar si cu fiecare ora care trece.

Sectorul 3 al Bucurestiului este cel mai populat sector al capitalei si cel cu cea mai mare densitate de locuitori (473.000 locuitori cu o densitate de 13,517 locuitori pe kilometru patrat). Este un sector foarte activ economic, in special pe zona serviciilor si a spatiilor comerciale. Datorita densitatii mari locuitori, deci si a spatiilor de locuit, cele mai multe lucrari sunt pentru remedierea defectiunilor si modificarea instalatiilor termice/sanitare din aceasta zona sunt pentru case sau apartamente.

Venti Instal ii asigura pe toti cei interesati ca avem echipamentele, profesionistii si experienta necesara pentru interventia rapida in cazul oricarei cereri, de reparatie, in cazul unor avarii, pentru montajul unor obiecte de uz termic si sanitar, sau pentru cererile de modificari si/sau imbuntatiri/modernizari.

Mai jos aveti o lista cu cele mai frecvente obiecte termice si sanitare care se defecteaza si pentru care este nevoie de interventia prompta a unor instalatori profesionisti:

 • Conducte, tevi, coloane de apa sau reziduuri
 • Elemente de legatura ale instalatiilor
 • Partile componente ale canalizarii
 • Armaturile
 • Robinete, baterii, lavoare, chiuvete, cazi, dusuri, vasele de toaleta, bideuri
 • Obiectele sanitare si accesoriile acestora

Uzura cauzata de timp si folosire, sau materialele de calitate redusa, accidentele de orice fel, acumularea de reziduuri, actiunile mecanice si loviturile, toate pot degrada sau defecta componentele instalatiilor sanitare/termice.

Instalatorii Venti Instal intervin de urgenta in orice zona a sectorului 3 : Titan, Dristor, Timpuri Noi ,Balta Albă, Dudești, Lipscani, Vitan, Muncii, Unirii.

Contacteaza un instalator chiar acum!

18 Comentarii la Instalator Sector 3

 1. Au venit repede pana in Titan (in 30 minute) si au rezolvat foarte repede (20 minute). Sincer am fost uimita de cat de usor a fost. Au lasat curat in urma lor si au venit din start cu tot ce aveau nevoie. Stiu ca lucrarea mea n-a fost prea complicata (la rezervorul de toaleta butonul nu mai functiona corect) dar am ramas placut impresionata de seriozitatea cu care au tratat toata chestiunea.

 2. Ai crede că este ușor să găsești un instalator bun…dar nu. Tocmai de aia îi las recomandarea aici. Știu cum este când cauți un instalator, ba că nu vine până-n sectorul 3, ba că vrea taxă de ‘tre’ sa vina in partea ailalta a bucurestiului’…. Recomand Venti!

 3. Au venit repede, au salutat corespunzator si au rezolvat in 20 minute problema (mi se infundase toaleta ca…am aruncat chestii in ea care nu aveau ce cauta acolo). Baietii m-au intrebat si daca se descalta.

 4. Se mișcă bine băieții. Am sunat la 9 seara ca mi se sparsese o teava intre baie si debara de mi se umpluse toata camera de apa. Au venit in 20 de minute. Pai cum sa nu-i recomand?

 5. Sa chemi un instalator care vine in 20 de minute si repara in alte 20 de minute? Nu merita oare o recomandare? Stau in sectorul 3, titan, deci nu chiar central. Mi se infundase toaleta si cand am incercat eu sa repar….

 6. Recomand cu caldura! Puțin cam scumpuț dar nah, au venit noaptea. Acum când au terminat de lucrat le-am și lăsat o părere.

 7. Foarte seriosi! A fost putin mai scump,dar astea sunt preturile in Bucuresti. Mi-au dat factura sa ii arat proprietarului,deci e ok! Recomand

 8. Dupa sperietura pe care am tras-o cu inundatia de acum doua nopti am zis ca instalatorul care imi raspunde la 2 noaptea si imi rezolva problema merita cu varf si indesat sa-l recomand tuturor prietenilor si celor apropiati. Bineinteles ca si pe site. Va salut!

 9. Am incercat sa schimbi un robinet si s-a rupt in teava. Am cautat pe internet un instalator sanitar si din fericire i-am gasit pe cei de la Vent si au rezolvat treaba. Recomand

 10. Am lucrat cu cel putin 5 echipe in zona mea si cel mai multumit am fost de cei de la venti. Stau in titan si am o garsoniera de inchiriat in timpuri noi. II chem de cateva ori pe an pentru tot felul de nimicuri (nimicuri importante totusi). Sunt prompti si rezolva, vin cand zic ca vin.

 11. Locuiesc in chirie zona piata unirii. Am numarul lor de la proprietara,spunandu-mi sa ii sun daca am vreo problema cu instalatia sanitara. Baietii sunt civilizati si au lucrat bine.

 12. Stau in dristor si aveam nevoie sa-mi monteze cineva noua cada. Raposata o sparsese nevasta. Nah. In fine, am lucrat bine cu meseriasul trimis de Venti. A durat o ora si jumatate timp in care a montat cada si mi-a strans doi robineti care picurau.

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *