Provocarile unui instalator cu experienta? Pe scurt.

Un instalator profesionist trebuie sa fie pregatit pentru orice problema care poate aparea, fie intr-un spatiu privat, o locuinta, fie intr-un spatiu comercial precum o cladire de birouri sau un mall. Sistemul de instalatii cuprinde sistemul de tevi cat si dispozitivele care sunt in legatura cu facilitarea apei de consum si eliminarea celei menajere. Defectiunile aparute in aceasta structura au ca efect scaderea calitatii vietii, prin urmare pastrarea instalatiilor intr-o conditie buna este un pas important in dobandirea confortului fizic si mental.

Majoritatea problemelor aparute intr-un spatiu privat pot fi rezolvate in aproximativ 60 de minute, dar sunt si cazuri cand experienta dobandita intr-o perioada de 12 ani de activitate asigura rezolvarea chiar mai rapida a defectiunii,  aspect ce plaseaza Venti Instal peste competitie.

Un exemplu de problema complicata este cauzata de neglijenta. Si mai exact, desfundarea unei canalizari, provocata de eliminarea deseurilor in mod necorespunzator. Instalatorii din București se confruntă foarte frecvent cu probleme de acest fel, cauzate de un comportament neglijent al viitorilor clienți. Scurgerile și evacuarile instalațiilor sanitare au nevoie de o intretinere periodica pentru a preveni astfel de situatii neplacute. Exista diverse semne care indica probleme de canalizare: apa nu se scurge rapid, mirosuri respingatoare, toaleta fara apa etc.. Cand sunt prezente acestea, apeland la un profesionist puteti scapa de multe neplaceri pe viitor.

O problema simpla rezolvata necorespunzator, poate degenera intr-o situatie considerabil mai grea, acest lucru intamplandu-se cand este apelat un instalator fara experienta. Neavand practica necesara, sau abordarea adecvata, poate avea drept consecinta cresterea timpului cat si costul operatiunii.

O alta situatie des intalnita este scaderea integritatii unei portiuni din sistemul de tevi. Ne-am confruntat cu momente in care clientul a incercat sa faca o reparatie rapida, improvizata. Aceasta actiune a avut drept consecinta noi spatii compromise din sistemul sanitar,crescand astfel costurile si timpul de interventie. Venti Instal s-a confruntat cu toate problemele mai sus mentionate, reusind chiar si in situatiile cele mai dificile sa produca cu o solutie!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Preț mai bun și serviciu la fel

Cum obții un preț mai bun și un serviciu pe măsură din partea firmelor de instalații Continuarea articolului de pe […]

schimbarea bateriei

Schimbarea bateriei din bucătărie

 Bateria veche din bucătărie a văzut zile mai bune? Fie că are o scurgere de apă sau este pur și […]

toaleta infundata

Ce să nu arunci în toaletă

S-ar putea să scăpați temporar tratând toaleta dumneavoastră ca pe un coș de gunoi, dar mai devreme sau mai târziu […]

Cele mai frecvente probleme ale instalatiei termice ori sanitare

Cele mai frecvente probleme ale instalatiei termice ori sanitare In majoritatea locuintelor a existat cel putin o problema ce a […]