Provocarile unui instalator cu experienta? Foarte scurt.

Un instalator profesionist trebuie sa fie pregatit pentru orice problema care poate aparea, fie intr-un spatiu privat, o locuinta, fie intr-un spatiu comercial precum o cladire de birouri sau un mall. Sistemul de instalatii cuprinde sistemul de tevi cat si dispozitivele care sunt in legatura cu facilitarea apei de consum si eliminarea celei menajere. Defectiunile aparute in aceasta structura au ca efect scaderea calitatii vietii, prin urmare pastrarea instalatiilor intr-o conditie buna este un pas important in dobandirea confortului fizic si mental.

Majoritatea problemelor aparute intr-un spatiu privat pot fi rezolvate in aproximativ 60 de minute, dar sunt si cazuri cand experienta dobandita intr-o perioada de 12 ani de activitate asigura rezolvarea chiar mai rapida a defectiunii,  aspect ce plaseaza Venti Instal peste competitie.

Un exemplu de problema complicata este cauzata de neglijenta. Si mai exact, desfundarea unei canalizari, provocata de eliminarea deseurilor in mod necorespunzator. Evacuarile obiectelor sanitare au nevoie de o intretinere periodica pentru a preveni astfel de situatii neplacute. Exista diverse semne care indica probleme de canalizare: apa nu se scurge rapid, mirosuri respingatoare, toaleta fara apa. Cand sunt prezente acestea, apeland la un profesionist puteti scapa de multe neplaceri pe viitor.

O problema simpla rezolvata necorespunzator, poate degenera intr-o situatie considerabil mai grea, acest lucru intamplandu-se cand este apelat un instalator fara experienta. Neavand practica necesara, sau abordarea adecvata, poate avea drept consecinta cresterea timpului cat si costul operatiunii.

O alta situatie des intalnita este scaderea integritatii unei portiuni din sistemul de tevi. Ne-am confruntat cu momente in care clientul a incercat sa faca o reparatie rapida, improvizata. Aceasta actiune a avut drept consecinta noi spatii compromise din sistemul sanitar,crescand astfel costurile si timpul de interventie. Venti Instal s-a confruntat cu toate problemele mai sus mentionate, reusind chiar si in situatiile cele mai dificile sa produca cu o solutie!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Cele mai frecvente probleme ale instalatiei termice ori sanitare

Cele mai frecvente probleme ale instalatiei termice ori sanitare In majoritatea locuintelor a existat cel putin o problema ce a […]

Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti o firma de instalatii?

Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti o firma de instalatii? Pentru ca un client informat este intotdeauna beneficiarul unor […]

Pasii unei interventii reusite

Pasii unei interventii reusite In domeniul instalatiilor termice ori sanitare, cateva detalii trebuiesc aduse la cunostinta instalatorilor tehnicieni pentru a […]