Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti o firma de instalatii?

Pentru ca un client informat este intotdeauna beneficiarul unor servicii si oferte mai bune, ne-am gandit sa scriem o serie de articole scurte pe domeniul reparatiilor si modificarilor de instalatii termice si sanitare.

Articolul de astazi reprezinta sfatul unui instalator cu 12 ani experienta.

Asa cum am recomandat si cu alte ocazii, primul si cel mai important sfat cand alegi un instalator sau o firma de instalatii este sa o faci de dinainte sa ai nevoie de asa servicii. Acest sfat se aplica in mod special pentru cazurile cand ai o urgenta : se sparge o teava, se infunda toaleta, scurgerile se infunda etc..

Altfel, ce trebuie sa stii inainte de a alege o echipa potrivita de instalatori.
  1. Instalatorii firmei sunt atestati si certificati pentru a interveni si raspunde de lucrarea efectuata.
  2. Instalatorii firmei au experienta in teren si au finalizat stagiul de pregatire si/sau ucenicie. Stim ca este evidenta aceasta cerinta dar cei mai multi clienti uita sa intrebe. Fiecare dintre angajatii nostri au cel putin 5 ani experienta pe lucrarile sanitare / termice.
  3. Cauti un instalator pentru sectorul sau zona ta? Intreaba de curiozitate cati instalatori lucreaza in firma pe care doresti sa o contractezi. Mai multe echipe inseamna timp mai bun de interventie, lucru deosebit de important in cazul urgentelor.
  4. De la primul contact esti informat cu calm si rabdare despre procedura de lucru, timpul de interventie, pasii necesari.  
  5. Timpul de interventie pentru urgente este de maxim o ora.
  6. Dispun de echipamentele, sculele  si aparatura necesara pentru a asigura succesul interventiei si calitatea serviciilor. O firma de instalatii echipata corespunzator accepta orice fel de lucrare.
  7. Ofera factura, chitanta si garantie pentru lucrarile executate.
  8. Alege o firma cu brand propriu. Firmele care investesc in imaginea proprie sunt intotdeauna mai responsabile cu privire la modul in care isi trateaza clientii.

Venti Instal este o firma de instalatori cu experienta si dotarile necesare pentru orice fel de lucrare in domeniu, care intervine cu promptitudine si face ca problemele sa para usoare. Chiar si cand sunt complicate. Va multumim si va dorim o saptamana buna!

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Provocarile unui instalator cu experienta? Foarte scurt.

Provocarile unui instalator cu experienta? Foarte scurt. Un instalator profesionist trebuie sa fie pregatit pentru orice problema care poate aparea, […]

Cele mai frecvente probleme ale instalatiei termice ori sanitare

Cele mai frecvente probleme ale instalatiei termice ori sanitare In majoritatea locuintelor a existat cel putin o problema ce a […]

Pasii unei interventii reusite

Pasii unei interventii reusite In domeniul instalatiilor termice ori sanitare, cateva detalii trebuiesc aduse la cunostinta instalatorilor tehnicieni pentru a […]